Për Ne

Al-Europa është fabrika më e madhe në rajon për prodhimin e dyerve dhe dritareve e cila filloi aktivitetin e saj xx vite më parë dhe që nga atëherë, brendi Al-Europa është më i njohuri dhe më i përdoruri në industrinë e prodhimit të dyerve dhe dritareve.

Çdo gjë që bëjmë është e përqëndruar në angazhimin tonë maksimal për përmbushjen e të gjitha nevojave dhe ofrimin e shërbimit më të mirë të mundshëm për klientët tanë, duke siguruar një vend pune të sigurtë dhe të shëndetshëm për punonjësit dhe duke kontribuar në cilësinë e jetës në komunitetet ku ne operojmë.

 • Dual finish technology
 • External aluminium extrusion
 • Thermally broken sub-sill
 • IGU hollësi deri në 24 mm

Si punojmë

Zgjidhni dritarën

Zgjidhni dritarën që ju dëshironi në faqën ton. Ju mund të na telefononi për ta porositur.

Instalimi i dritarës

Teknikët tanë do të vinë për ta instaluar ditarën tuaj të porositur.

Matja e dritarës

Specialisti ynë do të vij tek ju në kohën e caktuar për të matur dritaret.

Riparim Profesional

Ju sigurojmë kosto-efektive dhe instalimin profesional të dritareve si dhe riparimin e tyre.

Pse na zgjedhin neve?

 1. Siguri

  Ne e vendosim sigurin në pikë të parë për produktet tona dhe klientët tanë se çdo aspekt tjetër të punës.

 2. Përgjegjësi

  Ne jemi përgjegjës për çdo dritare të prodhuar dhe instaluar nga ne, dhe kjo është arsyeja pse klientët na besojnë.

 3. Mundësi

  Me kompaninë tonë ju mundë ti instaloni produktet tona të kualitetit të lartë, pa asnjë kosto shtesë.