Mirë se vini!

Mirë se vini në faqen e internetit për ndërtimin e dyerve dhe dritareve, kompania jonë në luginë siguron prodhim profesional të dyerve dhe dritareve dhe shërbimin e instalimit. Pavarësisht nga lloji i ndërtimit, ne mund të japim dyer dhe dritare të përkryera që do të përshtatet për shtëpinë tuaj ose zyrën.

Çfarë bëjmë ne

Kompania jonë është e përqendruar në ofrimin e dritare të kualitetit të lartë dhe shërbimeve shoqëruese për klientët tanë.

Ne udhëhiqemi nga parimi i kapitalit që do të thotë duke bërë një punë më të mirë dhe ofrimin e shërbimeve më të mira të cilat janë në dobi të klientëve tanë dhe kompanisë sonë. Ne përpiqemi të shohim përtej mesatares dhe futjen e zgjidhjeve të reja të prodhimit të dritareve dhe instalimin për të arritur produktivitete të reja dhe cilësi të lartës. Kjo i jep klientëve tanë një kuptim më të mirë të shërbimeve tona.

Më shumë
 • Dyer nga Alumini
 • Dyer Klasike
 • Dyer Elite
 • Dyer nga PVC
 • Dritare nga Alumini
 • Dritare nga PVC
 • Xham-Qelq Energjik E-low-e
 • Xham-Qelq Energjik 4 Stinor
 • Xham-Qelq Ornamenti
 • Xham-Qelq me ngjyra
 • Roleta
 • Parmak Alumini