Ornamenti (Xhami Dekorativ)

Dekorimi i xhamave

Xhami Dekorativ, është xhami mbi të cilin bëjmë dekorime sipas kërkesës së klientit.

Ky xham përmban një trashësi prej 4mm dhe hapësira në mes të xhamave, varësisht 2 apo 3 xhama, është e mbushur me gaz argon i cili është më izolues se ajri.